День настільних ігор в бібліотеці «Гра розвиває, гра розважає»

 

Гра розважає, гра розвиває –

Це фестиваль наш усім розкриває.

Ігри настільні цікаві й корисні,

Тренують кмітливість, логічно   вчать мислити.

З друзями весело грати реальними

Зовсім не те, що в мережах онлайнових.

В ігри ці грати прикольно й не нудно,

Спробуй та станеш дотепним й премудрим.

 

  Як не дивно, але у вік тотальної комп’ютеризації все більшої популярності набувають настільні ігри. Чому так? Мабуть тому, що вони самі по собі унікальні, кожна гра має свій незрівнянний ні з чим темперамент, ігри захоплюють і не відпускають, в них завжди весело грати. А головне – вони об’єднують людей, сприяють спілкуванню та інтелектуальному розвитку. Радість живого спілкування нічим не заміниш - це вже незаперечно. І настільні ігри - один з найдоступніших способів весело відпочити і провести з користю час.

  Тому, в один із спекотних літніх днів  бібліотека відкрила двері для наших допитливих читачів, які побажали долучитися  до акції  «Гра розвиває, гра розважає».

    Протягом дня бібліотека приймала користувачів різних вікових категорій, всіх хто побажав долучитися до чарівного світу гри.  

  Особливо юні читачі були в захваті, вони переконалися, що без електронних гаджетів також можна весело, а головне – корисно відпочити!

  Науковцями доведено, що таке проведення вільного часу допомагає розвивати логіку, пам'ять, швидкість реакції, уяву та комунікативні навички. На відміну від комп'ютерних ігор, настільні не псують зір, а також дарують позитивні емоції та можливість знайти нових друзів.

Спекотно та неймовірно гаряче? Прохолодно й накрапає дощ? Не виїхали до моря чи табору? Тоді вам до бібліотеки!




Коментарі