Миру, хліба та достатку!

 

  В усі роки село було годувальником для України. Селяни завжди своєю тяжкою працею забезпечували добробут країни. Коли перестали існувати колгоспи, селянам важко було звикати до нових економічних відносин. Більшість залишилися без роботи. Не розуміли, як жити далі, чим годувати сім’ї.

  Та в країні з’явилися люди, які змогли взяти в свої руки управління сільським господарством на селі, і поступово воно почало знову відроджуватися. Вони створили селянські фермерські господарства. Залучили до роботи селян і люди вже не бояться залишитися без роботи. Бо хліб будуть вирощувати завжди.

  В Лазірках теж є свої фермерські господарства. Одні з них більш потужні, які забезпечують роботою більшість селян. Інші - менші, вони працюють для себе та своїх родин. Але всі вони трудяться для села та країни.

  Та і кожен хто проживає на селі, незалежно від професії, працює для сільського господарства, для села та країни.

  Тому в переддень свята працівників сільського господарства, ми щиро вітаємо всіх нас хто причетний до цього свята, хто забезпечує розвиток села і добробут країни.

  Нехай завжди буде в усіх  нас достаток і хліб на столі. А головне мир в країні. І ніякі рашисти  не зможуть нам завадити жити у вільній і квітучій країні.


Коментарі