"Колобок на новий лад".

 



Казка про Колобка серед українських народних казок - безумовний лідер за впізнаваністю. Про юного безтурботного неробу та зухвальця, який врешті-решт опинився на язиці у хитрої Лисички, знають абсолютно всі. Тим цікавіше буде дізнатися, чим закінчилися Колобкові мандри в оновленій версії.

Сьогодні в дитячому садочку «Ромашка» відбулося чудове перетворення старої казки на новий лад. Дуже цікаву лялькову виставу показали присутнім працівники дитсадочка та бібліотеки про Колобка. І ви знаєте, ця версія набагато цікавіша. Адже тут Колобка ніхто не з’їдає. Мабуть, ми і раніше жалкували про те чим закінчується, здавалося б, невинна казочка. Але ж Колобка таки з’їдають. А ні, у нас Колобочок і не думає тікати від голодних Баби й Діда. Навпаки, він пішов до своїх друзів: Зайця, Вовка, Ведмедя, та навіть і Лисиці довелося (знехотя) приєднатися до «волонтерського руху». І всі разом назбирали цілу купу продуктів. Тепер Бабі з Дідом не загрожує голод. Та вони і самі наприкінці пригостили дітлахів смачними «колобочками».

Діти з захопленням слухали казочку та одночасно і гралися, бо ведуча загадувал їм різні загадки. Було весело і дуже цікаво!









Коментарі