Флешмоб " Ми юний цвіт нової України - у наші очі дивиться народ ".

 

Ми юний цвіт нової України,

У наші очі дивиться народ

Верстати шлях нам суджено єдиний:

Під кольорами сонця й неба сині

Сягнуть в житті небачених висот!

Тепер належить їм майбутнє України

І їм долати сходинки життя

Вони – надія наша, наша зміна

Вони – це наше світле майбуття.

У цей день привітання можуть приймати всі ті, у кого душа молода, серце любить, а очі сяють від щастя. Нехай такий стан супроводжує нас все життя. Бажаємо кожному здоров'я-міцнішого, ніж алмаз, пристрасті — спекотнішої, ніж вогонь, а життя — яскравішого, ніж світло сонця.

 Лише одне-єдине слово «молодість» несе в собі усе – нерозтрачені надії та сподівання, оптимізм, рожеві мрії, буяння, цвітіння і, звичайно ж, кохання.

 Молодість – це весна життя. То ж нехай саме у вашому житті – усе таке бажане та омріяне  завжди буде поряд. І, пам’ятайте, що молодість – це не просто віковий період, а стан душі.

 Саме молодь є основною рушійною силою позитивних змін та перетворень, які відбуваються сьогодні в Україні. Молодь приймала найактивнішу участь у Революції Гідності. Молоді волонтери та військові з великим почуттям патріотизму та гідності захищають нашу рідну країну на передовій.

Ми вдячні за героїзм, відвагу, самовідданість нашим героям, які ціною власного життя та здоров’я  стоять на сторожі нашого мирного сьогодення, захищають  рубежі та територіальну цілісність нашої країни.

Юність і молодість - це час пошуків, відкриттів, реалізації найсміливіших сподівань, мрій і надій, пошуку свого життєвого шляху, бажання діяти, дивувати світ своїми сміливими ідеями та досягненнями.

     Ми пишаємося нашою молоддю! Зі святом Вас!




Коментарі