Минає все, любов лиш вічна

 

Лютий — місяць холодний та морозний, тільки не в цьому році, але не зважаючи на те, ми все одно його любимо за те, що святкуємо в ньому чарівне свято всіх закоханих — день святого Валентина.

Любов — почуття світле і добре. Вона може бути до Батьківщини, до рідного міста, до матері, до дівчини чи хлопця, і, звичайно, до книги, до читання.

Легенда чудового свята така: У Стародавньому Римі імператор Клавдій ІІ планував завоювання нових земель, і змушував чоловіків залишати свої родини і йти на війну. Крім того, він забороняв священикам вінчати закоханих. Але один із них все-таки наважився порушити цей наказ і таємно продовжував допомагати з'єднувати закохані серця. Його звали Валентином. Коли імператор дізнався про це, він засудив священнослужителя до страти. З тих пір всі закохані вважають цей день — Днем святого Валентина.
Такої великої кількості закоханих, як у бібліотеці немає ніде. Кохання живе на сторінках наших книжок, які ви, наші любі читачі із задоволенням читаєте, дізнаючись про їх неймовірні історії кохання. 

Тож кохайте, і будьте коханими, бо минає все, а любов лиш вічна..





Коментарі